FRISQ finalist i eHealth Award på årets Vitalismässa
Hem NyheterE-hälsa FRISQ finalist i eHealth Award på årets Vitalismässa

FRISQ finalist i eHealth Award på årets Vitalismässa

Publicerat av: Redaktionen

FRISQ är med tjänsten FRISQ Care en av tre finalister till eHealth Award på årets Vitalismässa som går av stapeln på Svenska Mässan i Göteborg 24-26 april.

FRISQ finalist i eHealth Award på årets Vitalismässa 2Vitalis är Nordens ledande eHälsokonferens. I programmet finns drygt 200 föreläsningar kring digitaliseringens möjligheter i upp till sju parallella spår och på utställningen visar runt 180 utställare produkter och tjänster inom området.

eHealth Award är ett samarbete mellan Vitalis, Healthtech Nordic, Cerner och Sahlgrenska Science Park, riktat till svenska småföretag inom eHälsolösningar.

– Vi är väldigt glada att vara finalister i eHealth Award! Priset syftar till att uppmärksamma innovationer som leder till effektivare och säkrare vårdprocesser och mer engagerade patienter, och det är precis vad vår tjänst FRISQ Care gör, säger Martin Irding, vd på FRISQ​

Vinnaren utses tisdagen den 24 april 10:30 och prisutdelare är socialminister Annika Strandhäll.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>