GE Healthcare och Rockwell Automation samarbetar för att utveckla framtidens läkemedelstillverkning
Hem NYHETER GE Healthcare och Rockwell Automation samarbetar för att utveckla framtidens läkemedelstillverkning

GE Healthcare och Rockwell Automation samarbetar för att utveckla framtidens läkemedelstillverkning

Publicerat av: Redaktionen

GE Healthcare och Rockwell Automation kombinerar sin expertis inom automation, IT och engångslösningar för att anpassa tillverkningen av läkemedel till den digitala tidsålderns möjligheter.

GE Healthcare och Rockwell Automation samarbetar för att utveckla framtidens läkemedelstillverkning 2De kommer att hjälpa läkemedelstillverkande företag att skapa flexibla och skalbara verksamheter för framtiden som är fokuserade på snabba svar på marknadens krav, strömlinjeformad tillverkningsteknik och anpassningsbara tillverkningsmiljöer. GE Healthcare har också gått med i Rockwell Automation PartnerNetwork-program som OEM-partner för att kunna erbjuda ett styrsystem i toppklass.

”När GE Healthcare och ekosystemen för vård allt mer utgår från varje individs förutsättningar blir flexibla och skalbara lösningar centrala för företag så att de kan tillverka mindre partier med skräddarsydd medicin på ett effektivt sätt. Vårt samarbete med Rockwell Automation är en del av vår strategi för att bekräfta att vi kan leverera innovativa lösningar som uppfyller kraven i biopharma 4.0” säger Kevin Seaver, executive general manager, Bioprocess Automation and Digital, GE Healthcare.

”Vårt samarbete med GE Healthcare kommer att göra bioprocessproduktionen mer agil. Framtidens anläggning omdefinierar möjligheterna inom biomedicinsk tillverkning. Med anslutbarhet, information och modulär utrustning kan vi skapa processer i mindre skala som är effektivare. Att GE Healthcare blir en del av vårt PartnerNetwork-program innebär att vårt samarbete kommer att hjälpa GE Healthcare att göra verklighet av den uppkopplade verksamheten, så att de kan möta kraven på mer individuellt anpassad medicin och nå marknaden snabbare.” säger Fran Wlodarczyk, senior vice president, Architecture and Software, Rockwell Automation.

GE Healthcare och Rockwell Automation kan hjälpa företag med följande:

  • Uppnå ökad effektivitet med FlexFactory™ engångsutrustning, integrerad i Figurate™ automation av tillverkningsprocesser som förbättrar reproducerbarhet, repeterbarhet och uppföljning.
  • Digitalisering av batchfiler och processer för att reducera granskningsperioder med veckor. Det går till och med att uppnå granskning i realtid.
  • Leverera instruktioner via AR (Augmented Reality) till personal, vilket leder till förbättrad batchhantering, procedurer, installation av utrustning samt utbildning.

Automation ger bättre effektivitet i tillverkningen, mindre överproduktion och mer strömlinjeformade arbetsflöden. Detta reducerar time to market. Samarbetet utnyttjar den kombinerade expertisen inom engångsanvändning i bioprocessproduktion med den omfattande kunskapen inom automation och IT i syfte att omvandla statistik till produktivitet.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>