Hem Nyheter Getinge introducerar den nya autoklaven GSS610H

Getinge introducerar den nya autoklaven GSS610H

Publicerat av: Redaktionen

Getinge introducerar nu GSS610H, en autoklav byggd på en plattform som tagits fram i samarbete med personal på steriltekniska avdelningar.

Getinge introducerar den nya autoklaven GSS610H 3Den har samma utmärkta egenskaper som den förstklassiga GSS67H, men har en rymlig kammare som finns i fyra olika djup för enkel hantering av stora laster.

Getinge vill bidra till en effektiv och hållbar vård, och med nästan 90 års erfarenhet inom ångsterilisering bygger Getinges autoklav GSS610H på ett stabilt förtroende. Liksom övriga autoklaver i produktutbudet kan GSS610H integreras med befintliga sterilcentraler för att optimera genomflödet.

– Våra autoklaver levererar konsekventa och pålitliga resultat samtidigt som den totala ägarkostnaden ligger på en låg och förutsägbar nivå. Nykomlingen GSS610H är utformad för att förbättra hela arbetsflödet utan kompromisser. Genom att samarbeta med slutanvändarna skapade vi Centric, ett intuitivt och effektivt användargränssnitt som kräver kortare utbildning och enkelt kan användas av personalen oavsett erfarenhet, säger Karolina Olofsson, Product Manager Steam Sterilization på Getinge.

– Valet mellan automatiska eller manuella beskickningssystem gör det möjligt att välja det system som är effektivast utifrån operatörens komfort. Vi har även skapat lättmanövrerade Smart-vagnar som flyttar tunga laster på ett ergonomiskt sätt.

Ytor av högkvalitativt polerat rostfritt stål med rundade hörn, en slät kammardörr och få fogar gör autoklaven hygienisk och lätt att rengöra.

– Behandling med ren ånga förbättrar instrumentens livslängd, och vårt system anpassat för ren ånga och med komponenter av rostfritt stål som standard, minskar de långsiktiga ekonomiska följderna av att behöva byta ut instrument i förtid, förklarar Karolina.

GSS610H har en automatiskt start- och avstängningsfunktion samt snabba processtider för bättre genomflöde, vilket säkerställer att det finns tillgång till sterila instrument. Det finns även en funktion för kontroll av avloppsvattnets temperatur för att minimera förbrukningen av kylningsvatten på ett hållbart sätt.

– Den rymliga kammaren kan hantera stora laster, vilket gör det möjligt att behandla stora instrumentvolymer på kort tid. Automatisk in- och utlastning skapar ett högeffektivt arbetsflöde för operatören och förbättrar samtidigt ergonomin under arbetet med GSS610H. Vi lade även till ett användarvänligt skärmgränssnitt som är enkelt att läsa och övervaka, till och med på avstånd.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>