Getinge publicerar Ethics & Compliancerapport
Hem NYHETER Getinge publicerar Ethics & Compliancerapport

Getinge publicerar Ethics & Compliancerapport

Publicerat av: Redaktionen

För att sammanfatta Getinges aktiviteter inom etik- och complianceområdet släpper företaget idag sin första rapport som beskriver  fokusområden i relation till affärsetik och ansvarsfullt ledarskap.

Getinge innebär ansvarsfullt ledarskap att involvera alla anställda för att sätta standarden och agera som förebilder för etiskt beteende och professionell integritet.

Aktiviteter inom detta område ger förutsättningar och krav på Getinges anställda att se till att affärer bedrivs på ett etiskt och ansvarsfullt sätt. Att göra ansvarsfulla affärer i alla relationer, i företagets egen organisation och i externa sammanhang, är en viktig del av företagets strategi.

Getinge publicerar Ethics & Compliancerapport

Anna Romberg, Executive Vice President Legal, Compliance & Governance at Getinge

”Jag är glad att presentera vår första rapport om etik och efterlevnad, jag är stolt över det arbete som vi gör och att varje anställd på Getinge strävar efter att göra skillnad”, säger Anna Romberg, Executive Vice President Legal, Compliance & Governance. ”Varje beslut är viktigt och tar oss ett steg närmare att bli det mest respekterade och pålitliga företaget inom medtech-branschen”.

Getinge har länge engagerat sig i hållbarhetsarbete, och sedan 2017 hör hållbarhet tillsammans med kvalitet, till de högsta prioritet i företagets strategi. Detta innebär att etik, kvalitet och hållbarhet är integrerat i hur företaget agerar och behandlar sina medarbetare, kunder och partners.

Rapporten finns tillgänglig på engelska på Getinges webbplats.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>