Getinges program uppmärksammar läkare i Nordamerika som arbetar med endoskopisk kärlhämtning
Hem Teknik Getinges program uppmärksammar läkare som arbetar med endoskopisk kärlhämtning

Getinges program uppmärksammar läkare som arbetar med endoskopisk kärlhämtning

Publicerat av: Redaktionen

Under de senaste två decennierna har över tre miljoner hjärtpatienter opererats med Getinges innovativa lösningar för endoskopisk kärlhämtning (EVH) – och några av de mest dedikerade klinikerna i Nordamerika som utför EVH uppmärksammas genom medlemskap i Getinges EVH Circle of Excellence.

– Det är med stor glädje vi på detta sätt kan vi visa vår uppskattning för det fortsatta arbetet med EVH-tekniken.

Varje år måste hundratusentals människor över hela världen behandlas för blockerade eller skadade kranskärl.  EVH Circle of Excellence och dess medlemmar hjälper oss att sprida information om fördelarna med EVH jämfört med traditionella metoder, säger Matthew Clemente, EVH Senior Global Therapy Development Manager vid Getinge.

Getinges program uppmärksammar läkare i Nordamerika som arbetar med endoskopisk kärlhämtningProgrammet EVH Circle of Excellence  startades 2004 och vill lyfta fram läkare som genom att arbeta med EVH får fler och fler att börja använda tekniken, för utvecklingen framåt genom positiva patientresultat och har bidragit till att göra EVH till standardbehandling i Nordamerika.

Den nuvarande versionen av programmet lanserades 2020 och Getinge har sedan dess uppmärksammat över 400 läkare i USA och Kanada.

– Den stora översynen under de senaste två åren har förvandlat EVH Circle of Excellence till ett framgångsrikt program för att uppmärksamma läkare – och det kommer att fortsätta växa i takt med att antalet utförda ingrepp där man använder sig av vår lösning närmar sig fyra, fem, till och med tio miljoner under de närmaste åren, säger Matthew.

Medlemmarna delas in i tre kategorier baserat på antalet EVH-fall, oavsett vilken produkt eller tillverkare de använder sig av.  Medlemmar på den högsta nivån har utfört över 2 000 operationer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>