Hem Nyheter GHP förvärvar Hudcentrum Hagastaden

GHP förvärvar Hudcentrum Hagastaden

Publicerat av: Redaktionen

Som ett led i att stärka och bredda GHPs position i Stockholm har GHP förvärvat den välrenommerade hudkliniken Hudcentrum Hagastaden

GHP förvärvar Hudcentrum Hagastaden 3Med förvärvet breddar GHP sin verksamhet inom hudsjukvård, efter att 2018 ha startat en Hudklinik i Malmö. Hud är ett viktigt diagnosområde för såväl landstings- som försäkringsbolagsfinansierad sjukvård i Stockholm.

Hudcentrum Hagastaden utreder och behandlar de flesta hudbesvär och är en av de större hudklinikerna i Stockholm med goda expansionsmöjligheter. Kliniken, som leds av VD Johan Heilborn, startades 2012 och ligger väl positionerad i Hagastaden vid det snabbt växande sjukvårdsområdet Life City.

“Johan Heilborn är en entreprenörsmässig och kvalitetsinriktad VD som kommer passa väl in i GHP och vi ser Hudcentrum Hagastaden som en plattform för att ta en ledande position inom hudsjukvården i Stockholm” säger Max van Eijk, Affärsområdeschef för GHP i Stockholm.

“Jag ser fram emot att ta nästa steg i Hudcentrums utveckling tillsammans med GHP. Det finns många spännande möjligheter för oss att gemensamt utveckla verksamheten och växa inom området”, säger Johan Heilborn, VD på GHP Hudcentrum.

Förvärvet av Hudcentrum Hagastaden förväntas ha en positiv men inte väsentlig påverkan på GHPs resultat för 2019.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>