Hem NYHETER GHP förvärvar Hudkliniken vid Sophiahemmet

GHP förvärvar Hudkliniken vid Sophiahemmet

Publicerat av: Redaktionen

GHP fortsätter att stärka och bredda sin position i Stockholm genom att förvärva den välrenommerade Hudkliniken vid Sophiahemmet

GHP förvärvar Hudkliniken vid Sophiahemmet 3Med förvärvet fortsätter GHP sin satsning på hudsjukvården i Stockholm efter att i juli ha förvärvat Hudcentrum Hagastaden.

Hudkliniken vid Sophiahemmet är en högkvalitativ verksamhet som haft en viktig roll i Stockholms hudsjukvård i 25 år. Den har en stor andel försäkringsbolagsfinansierade patienter och tar även emot landstingsfinansierade patienter. De tidigare huvudägarna Lena Holm och Anders Tollesson kommer att vara kvar som delägare och arbeta i verksamheten och ny VD blir Johan Heilborn som också leder GHP Hudcentrum Hagastaden och GHP Hud Malmö.

“Hudkliniken vid Sophiahemmet blir ett viktigt tillskott till GHP och vår satsning på hudsjukvården i Stockholm. Vårt mål är alltid att vara ledande inom varje specialitet, både sett till kvalitet och storlek. Vi ser fram emot att utveckla kliniken i ett nära samarbete med delägarna och personalen” säger Max van Eijk, Affärsområdeschef för GHP i Stockholm.

Förvärvet av Hudkliniken vid Sophiahemmet förväntas inte ha en väsentlig påverkan på GHP:s resultat för 2019.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>