Hem NYHETER Global ledare inom vätskeanalys

Global ledare inom vätskeanalys

Publicerat av: Redaktionen

Frost & Sullivan erkänner Endress+Hauser som årets (2020) globala vätskeanalysföretag

Global ledare inom vätskeanalys 2

CML18 handhållet mätinstrument för pH/ORP, konduktivitet, löst syre och temperatur

Baserat på sin senaste undersökning av den globala vätskeanalysmarknaden valde marknads och konsultfirman Frost & Sullivan att ära Endress+Hauser som årets (2020) globala företag. Endress+Hauser imponerade juryn med en robust produktlinje, kundorienterat tillvägagångssätt och industriledande kunskap om vätskeanalys.

Med avancerad sensorteknik har Endress+Hauser drivit digital instrumentering in i marknaden sedan introduktionen av Memosens som lanserades 2004. Teknologin omdefinierar vätskeanalys genom att överföra digitala signaler till mätomvandlaren. Inom kort lanseras även nästa generation av Memosens med ytterligare diagnostik och funktionalitet.

Endress+Hauser eliminerar nyckelutmaningar med sina analysatorer. Liquiline CA80PH ortofosfat minskar driftskostnaderna genom låg reagensförbrukning. Den säkerställer även hög tillgänglighet genom automatisk kalibrering och rengöring.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>