Global Wellness Day 2017
Hem NYHETER Global Wellness Day 2017

Global Wellness Day 2017

Publicerat av: Redaktionen

På lördag firas den sjätte Global Wellness Day världen över.

GWD:s internationella nätverk med över 70 globala ambassadörer rapporterar att de har samlat ihop över 3 000 anläggningar och platser i fler än 100 länder Global Wellness Day 2017 2för att organisera gratis friskvårdsaktiviteter som t.ex. yoga, pilates, dansworkshop eller föreläsningar om näring och skönhet. De vill väcka uppmärksamhet till att ”en dag kan ändra ditt liv”.

Se om någon anläggning nära dig har någon aktivitet som du kan vara med på!

Vi på Kerstin Florian sprang igår loppet Blodomloppet, 5 km löpning på Djurgården i Stockholm, för att lyfta fram vikten av friskvård för hälsa, lycka och välmående i livet!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>