Hälsofrämjande arbete vinner i längden
Hem HÄLSA Hälsofrämjande arbete vinner i längden

Hälsofrämjande arbete vinner i längden

Publicerat av: Redaktionen

PromasMetoden är idag etablerad på tusentals svenska arbetsplatser.

– Vi ser nu att arbetsgivare i allt större utsträckning investerar i hälsofrämjande insatser. Hälsofrämjande arbete vinner i längden 2Det vi har sett som helt avgörande är förflyttningen i fokus hos ledningsgrupper. Från att ha sett insatser inom hälsa som en kostnad ser man det nu istället som en lönsam investering, En organisation som mår bra, producerar därmed bättre i alla delar jämfört med en organisation som inte mår bra, säger Mikael Wallin, VD på PROMAS.

”..Vi arbetar mer med knoppen är med kroppen..”.

Det har skett en stor förändring i hur vi människor arbetar och lever idag och det skapar i sin tur helt nya behov och lösningar på dessa. Vi arbetar mer med ”knoppen än med kroppen” och den mentala återhämtningen blir allt mer viktig.

Efterfrågan på hälsofrämjande insatser har ökat enormt det senaste året och vi märker tydligt att den del som ökar mest är insatser för personer på ledningsnivå. De vill själva ha nya verktyg, stöd och kompetens för att leda och utveckla verksamheten utifrån ett hälsofrämjande perspektiv.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>