Hem Nyheter Happy at Work och Colix Systems inleder samarbete

Happy at Work och Colix Systems inleder samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Mjukvaruföretaget Colix Systems och HealthTech-bolaget Happy at Work, båda med huvudkontor i Växjö, inleder ett samarbete för att kunna täcka fler behov hos sina respektive kunder och dra nytta av varandras produktportföljer.

Happy at Work och Colix Systems inleder samarbete 3

André Francois, vd på Happy at Work

– Det här är ett viktigt steg i vår fortsatta tillväxtresa och för att kunna öka tillgängligheten för våra kunder. Jag tror att det blir en avgörande faktor för digitala tjänster att kunna haka i och bli connectade med varandra, säger André Francois, vd på Happy at Work.

Växjö är efter Stockholm den mest tech-täta staden i Sverige och det skapar goda förutsättningar för den här typen av samarbeten.

– En viktig strategi för oss är att samarbeta med partners som har bra och relevanta produkter och tjänster som kompletterar vårt eget utbud. Det ger oss en bredare och mer komplett leverans till marknaden. Happy at Work är ett perfekt exempel på en sådan partner, säger Jens Collskog, vd på Colix Systems.

Colix Systems har under de senaste 1,5 åren utvecklat en mjukvaruplattform som nu är basen i ett flertal produkter, bland annat Colix Personal.

Colix Personal är en produkt för att hantera ett företags internkommunikation på ett effektivt sätt.

– Det är spännande att samarbeta med ett bolag som har varit igång ungefär lika länge som vi och vi brottas med liknande utmaningar men kan också hjälpa varandra att utvecklas. Jens har hunnit med några bolagsresor och det är spännande att få ta del av det han har lärt sig på vägen, berättar André Francois.

Sedan starten i januari 2018 har Happy at Work bland annat vunnit det Regionala SKAPA-priset i kategorin “Årets Unga Innovatörer”, senare det nationella 3e priset i samma kategori och har i vår blivit antagna till den internationellt erkända acceleratorn Design Terminal i Budapest som topp 10 av sammanlagt 174 sökande startup-bolag. Bolaget har därtill redan mer än fördubblat antal sålda licenser under 2019 jämfört med 2018.

– Tillsammans med Happy at Work kan vi nu erbjuda alla arbetsgivare ett brett systemstöd för personalvårdsarbete och internkommunikation. Vi ser fram emot ett långsiktigt och värdeskapande samarbete, säger Jens Collskog.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>