Hearing om betänkandet ”Vilja välja vård och omsorg”
Hem HÄLSA Digital hearing om betänkandet ”Vilja välja vård och omsorg”

Digital hearing om betänkandet ”Vilja välja vård och omsorg”

Publicerat av: Redaktionen

Nationellt kompetenscentrum anhöriga (Nka) bjuder in till en digital hearing för att diskutera betänkandet ”Vilja välja vård och omsorg – En hållbar kompetensförsörjning inom vård och omsorg om äldre”.

Nka kommer att lämna ett remissvar på betänkandet utifrån ett anhörigperspektiv och vill genom mötet ta del av andras synpunkter.

Hearing om betänkandet ”Vilja välja vård och omsorg”Under hearingen kommer vi prata om det som tas upp i betänkandet och vi kommer diskutera och utbyta tankar med varandra. Det som lyfts under mötet kommer sedan till viss del ligga till grund för det remissvar som Nka lämnar.

Hearingen vänder sig till anhöriga, anhörigorganisationer, personal, chefer, politiker och andra intresserade.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>