Holistic startar hälsopodd
Hem Nyheter Holistic startar hälsopodd

Holistic startar hälsopodd

Publicerat av: Redaktionen

– Tillsammans har vi skapat podden som jag så länge har letat efter, en inspirerande podd om hälsa grundad på vetenskap. En podd som alla kan ta till sig, säger Petra Månström.

Holistic startar hälsopodd 3Alla förtjänar att må bra

Det borde vara självklart för alla att tänka på sin hälsa. Men för många av oss är hälsa förknippat med krav och svåra val och kanske till och med dåligt samvete. Behöver det verkligen vara så?

– Det fina med den här podden är att den visar hur inspirerande det kan vara att faktiskt ta hand om sig själv. Och det behöver inte vara så svårt som man kanske tror. Ofta kan små förändringar ge stor effekt, säger Ellinor Ladenberg som är författare och föreläsare och medverkande i podden.

”Tro på tankens kraft”

I Petras intervjuer får vi också möta Inger Erland Tångring, sjuksköterska och terapeut, som med sin kunskap och erfarenhet ger oss insikter i viktiga ämnen som stress och sömn.

– Den bästa strategin vid stress är att välja en tanke framför en annan. Tro inte på allt du tänker, men tro på tankens kraft, säger Inger.

Hälsa kommer inifrån varannan vecka

Första avsnittet släpps 17 maj och ett nytt avsnitt släpps därefter varannan vecka. Åtta avsnitt är planerade från start, men redan nu planeras nya inspelningar under hösten. Du hittar podden på alla ställen där poddar finns som iTunes och Spotify samt på holistic.se/podd

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>