ImagineCare tar in 13 miljoner SEK – utvidgar styrelsen
Hem NYHETERE-HÄLSA ImagineCare tar in 13 miljoner SEK – utvidgar styrelsen

ImagineCare tar in 13 miljoner SEK – utvidgar styrelsen

Publicerat av: Redaktionen

ImagineCare (LifecareX AB), marknadsledare inom innovativa tjänster för digital egenvård och självmätning för personer med kroniska sjukdomar, tar in 13 miljoner SEK i en nyemission, utvidgar styrelsen och ökar takten på den svenska marknaden.

ImagineCare tar in 13 miljoner SEK - utvidgar styrelsen 2I samband med emissionen utvidgar ImagineCare styrelsen med:

  • -Dr. James N Weinstein (Styrelseordförande), Senior vice president Microsoft Health, Board Trustee Intermountain Health, tidigare CEO och President på Dartmouth-Hitchcock Health.
  • -Per Båtelson, tidigare VD Capio, ordförande Apoteket AB, ordförande Karolinska AB.
  • -Ashan Amjad, Accelerated Innovation ordförande och investeringsansvarig, tidigare styrelseledamot Kry.se.

– Det känns givetvis väldigt roligt att vi med detta kapital i ryggen kan fortsätta hålla en hög takt i utrullningen av ImagineCare på den svenska marknaden. Kunskapskapitalet och det nätverk som den nya styrelsen och de nya investerarna bidar med kommer givetvis att öka takten i ImagineCare´s tillväxt och expansion, säger Mikael Bäckström, VD på ImagineCare.

Bland de nya investerarna finns bland andra Maria Rankka (fd VD Svenska handelskammaren), Filippo Monteleone (fd Director, Ramsay Générale de Santé), Annette Brodin-Rampe (European managing partner, Brunswick Group), Jonas Wohlin (Grundare, Ivbar) m fl.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>