Immunovia fira invigningen av det amerikanska dotterbolaget
Hem ANNONS Immunovia med ny amerikansk dotterbolag

Immunovia med ny amerikansk dotterbolag

Publicerat av: Redaktionen

Immunovia AB, ett diagnostikföretag som utvecklar och säljer mycket noggranna tester för tidig upptäckt av cancer, högtidliggjorde World Pancreatic Cancer Day som detta år firades den 18 november genom att arrangera en invigningsceremoni i sina lokaler i Marlbourough, Massachusetts.

World Pancreatic Cancer Day inträffar den tredje torsdagen i november varje år för att människor runt om i världen ska arbeta för att öka kännedomen om riskfaktorerna bakom samt tecknen och symptomen på bukspottkörtelcancer, en av de dödligaste cancerformerna.

I år firade Immunovia World Pancreatic Cancer Day med en invigning av Immunovia, Inc., som nyligen lanserade och erbjuder det första blodtestet för tidig upptäckt av bukspottkörtelcancer i USA. Nära 150 personer närvarade på eventet, inklusive yrkesverksamma inom vården, patientrepresentanter och lokala politiker.

Den demokratiske delstatssenatorn Jamie Eldridge inledde kvällen med ett hedersomnämnande från Delstatssenaten i Massachusetts till Immunovia som erkännande av ”det betydelsefulla tillfälle som er invigning innebär”, och genom att understryka hur viktigt det är att det finns ett test tillgängligt för tidig upptäckt av bukspottkörtelcancer. Marlbouroughs borgmästare Arthur Vigeant klippte bandet för att markera invigningen av det nya laboratoriet.

Immunovia fira invigningen av det amerikanska dotterbolagetRepresentanter för olika patientorganisationer, inklusive DetecTogether, FORCE, The Lustgarten Foundation, The National Pancreas Foundation, the UMass Pancreatic Cancer Alliance, and PanCAN Boston berättade alla kort om sina organisationer.

Som en del av firandet erbjöd Immunovia, Inc. rabatterade testpriser till de personer som ville passa på att ta blodtestet i lokalen.

En oberoende primärvårdsläkare fanns också på plats för att rådge patienter kring deras risk för att utveckla bukspottkörtelcancer och hur denna risk bör hanteras.

Som Geoffrey M. Burns M.D., Fellow of the American Academy of Family Physicians, en av läkarna som deltog i eventet, sade: ”Stämningen under kvällen påminde mig om mitt humanitära uppdrag där det trots trauma finns både massor av känslor och hopp närvarande och starka gemensamma ansträngningar från dem som går ihop för att hjälpa.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>