IRRAS ingår globalt partnerskap med HealthLink

IRRAS AB meddelar att bolaget har ingått ett partnersamarbete med HealthLink Europe & International som kommer att fungera som IRRAS globala logistik- och kundservicepartner.

IRRAS ingår globalt partnerskap med HealthLink 1Genom partnersamarbetet säkerställs att IRRAS globala kundbas ges snabb och smidig tillgång till bolagets hela sortiment av medicintekniska produkter, med den första kommersiella produkten IRRAflow i spetsen, samt till en kundservice och kundsupport av ledande industriellt snitt.

Enligt överenskommelsen kommer HealthLInk att ansvara för ordermottagande, kundfakturering samt lagerhållning och leverans av IRRAS produkter. Med sina toppmoderna anläggningar i USA och Nederländerna kommer HealthLink att säkerställa att IRRAS kunder runt om i världen alltid får en snabb och integrerad beställning och leverans av sina produkter.

“IRRAS kapacitet att leverera till behövande patienter runt om i världen har förstärkts dramatiskt genom vårt partnerskap med HealthLink Europe & International,” säger Kleanthis G. Xanthopoulos, Ph.D., VD för IRRAS. “Vi är mycket glada åt utvecklingen så här långt med vår lansering i USA, där vi har etablerade relationer med ett flertal neurokirurgiska kliniker som för närvarande utvärderar IRRAflow. Det här avtalet kommer att ytterligare förstärka vår förmåga att stödja dessa kunder.”

Will Martin, IRRAS Chief Commercial Officer tillägger, “Genom avtalet kan IRRAS fokusera resurserna på produktutveckling och kommersiellt arbete medans HealthLink sköter logistiken och ser till att vi snabbt kan leverera våra produkter oavsett geografisk destination. Detta partnerskap är en spännande start på 2019 och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår produktportfölj.”