IRRAS ingår globalt partnerskap med HealthLink
Hem NYHETER IRRAS ingår globalt partnerskap med HealthLink

IRRAS ingår globalt partnerskap med HealthLink

Publicerat av: Redaktionen

IRRAS AB meddelar att bolaget har ingått ett partnersamarbete med HealthLink Europe & International som kommer att fungera som IRRAS globala logistik- och kundservicepartner.

IRRAS ingår globalt partnerskap med HealthLink 2Genom partnersamarbetet säkerställs att IRRAS globala kundbas ges snabb och smidig tillgång till bolagets hela sortiment av medicintekniska produkter, med den första kommersiella produkten IRRAflow i spetsen, samt till en kundservice och kundsupport av ledande industriellt snitt.

Enligt överenskommelsen kommer HealthLInk att ansvara för ordermottagande, kundfakturering samt lagerhållning och leverans av IRRAS produkter. Med sina toppmoderna anläggningar i USA och Nederländerna kommer HealthLink att säkerställa att IRRAS kunder runt om i världen alltid får en snabb och integrerad beställning och leverans av sina produkter.

“IRRAS kapacitet att leverera till behövande patienter runt om i världen har förstärkts dramatiskt genom vårt partnerskap med HealthLink Europe & International,” säger Kleanthis G. Xanthopoulos, Ph.D., VD för IRRAS. “Vi är mycket glada åt utvecklingen så här långt med vår lansering i USA, där vi har etablerade relationer med ett flertal neurokirurgiska kliniker som för närvarande utvärderar IRRAflow. Det här avtalet kommer att ytterligare förstärka vår förmåga att stödja dessa kunder.”

Will Martin, IRRAS Chief Commercial Officer tillägger, “Genom avtalet kan IRRAS fokusera resurserna på produktutveckling och kommersiellt arbete medans HealthLink sköter logistiken och ser till att vi snabbt kan leverera våra produkter oavsett geografisk destination. Detta partnerskap är en spännande start på 2019 och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår produktportfölj.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>