Ivanti bygger ut sin plattform Neurons
Hem NyheterInformationssäkerhet Ivanti bygger ut sin plattform Neurons

Ivanti bygger ut sin plattform Neurons

Publicerat av: Redaktionen

Ivanti Neurons hjälper till att hantera och säkra IoT-enheter inom hälso- och sjukvården och integreras med MobileIron Cloud.

Ivanti bygger ut sin plattform NeuronsIvanti fortsätter att levererar produkter som låter enheter självläka och självsäkra sig och självbetjäna slutanvändare i företag som är närvarande överallt

Ivanti, automatiseringsplattformen som hjälper till att göra alla IT-anslutningar smartare och säkrare, presenterar idag Ivanti Neurons ™ for Healthcare , som förbättrar synligheten för medicinska IoT-enheter och gör det möjligt att upptäcka och åtgärda sårbarheter. Ivanti Neurons integreras med MobileIron Cloud och tillhandahåller en enda kontrollpanel där företag kan enkelt åtgärda och säkra enheter samt hantera slutanvändare. Med ett nytt tillägg för övervakning av applikationstjänster för Ivanti Neurons for Discovery minskas risker och användare kan snabbare återställa sina system vid eventuella driftstopp.

”Jag är glad att våra kunder kan dra nytta av de senaste innovationerna”, säger Nayaki Nayyar, vice VD och produktchef på Ivanti. ”Organisationer inom hälso- och sjukvård kan nu dra nytta av realtidsinformation om hälsa, säkerhet och prestanda i medicinska IoT-enheter, inklusive PACS-servrar, röntgenapparater, CT-skannrar och ultraljudsmaskiner. Detta är avgörande eftersom det har skett en explosiv tillväxt av både medicinska IoT-enheter och  cybersäkerhetshot  inom hälso- och sjukvårdens ekosystem. Med Ivanti Neurons kan hälso- och sjukvårdsorganisationer se till att deras tillgångar, inklusive bärbara datorer, stationära datorer och medicinska IoT-enheter, upptäcks, hanteras, skyddas och underhålls. Detta ger i sin tur en sömlös, säker och personlig upplevelse för läkare, vårdgivare och patienter.”

Ivanti Neurons for Healthcare ger fullständig synlighet i medicinsk utrustning, IoT-enheter och data genom att upptäcka och hantera enheter på ett intelligent sätt, bedöma risker, rapportera hot och stämma av enhetsinformation över datakällor. IT-team kan höja prestanda, säkerhet och efterlevnad över alla sina IT-enheter med en upplevelse så sömlös att kliniker, sjuksköterskor eller sjukhuspersonal knappast märker den.

”Jag är stolt över att vi fortsätter att utveckla och leverera produkter som tillhandahåller omfattande oavbruten kommunikation över alla enheter i företag oavsett var de befinner sig”, säger Nayyar. ”Förutom att öka synligheten för medicinska IoT-enheter och förbättra den övergripande säkerheten för hälso- och sjukvårdorganisationer, gör vi det lättare för MobileIron Clouds kunder  att upptäcka enheter som deras anställda använder när de arbetar på distans och leverera en riktigt bra upplevelse. Vi kommer även i framtiden att fortsätta utvecklingen av produkter som existerar vid korsningen av enhetlig hantering av slutpunkter, säkerhet och hantering av företagstjänster.”

MobileIron Clouds kunder kan nu ansluta till Ivanti Neurons för att upptäcka, hantera och säkra enheter i sina organisationer och enkelt initiera automatiserade åtgärder som att låsa, radera eller återställa en enhet utan att byta konsol. Ivanti Neurons utökar IT-team med automatiseringsbots som upptäcker och löser säkerhetsproblem samtidigt som de förbättrar noggrannhet och hastighet.

Kunder kan nu också köpa ett nytt tillägg till Ivanti Neurons for Discovery för automatisk mappning av applikationstjänster för att hjälpa IT-team att identifiera grundorsaker till incidenter och snabbt återställa tillgängligheten till olika tjänster. Servicekartläggningen ger dynamiska och visuella skildringar av relationerna mellan IT-infrastruktur, applikationsberoende, företagstjänster och ITSM-processer. Detta kan hjälpa IT-team att enkelt identifiera intressenter och förstå de potentiella riskerna vid planering av infrastrukturändringar, inklusive till synes mindre konfigurationsändringar som kan få allvarliga konsekvenser.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>