Jaybirds trådlösa hörlurar Freedom suddar ut gränsen mellan mode och sport
Hem HÄLSA Jaybirds trådlösa hörlurar Freedom suddar ut gränsen mellan mode och sport

Jaybirds trådlösa hörlurar Freedom suddar ut gränsen mellan mode och sport

Publicerat av: Redaktionen

Jaybird, marknadsledaren inom trådlösa sporthörlurar, lanserar nu Freedom, en hörlur som kombinerar sofistikerad stil, otroligt ljud och förbättrad komfort i de minsta och mest avancerade trådlösa in ear-hörlurarna någonsin. 

Den lilla storleken på Freedom innebär att även de med trånga hörselgångar kan använda hörluren utan problem, men storleken påverkar inte ljudet som är en utveckling av den testvinnande, klara och stora ljudkvalitet som vi vant oss vid från tidigare modeller. Ljudet kan dessutom anpassas med Jaybirds nyutvecklade app, MySound, för att skapa en personlig ljudprofil som passar den egna Jaybirds trådlösa hörlurar Freedom suddar ut gränsen mellan mode och sport 3smaken och som sedan sparas på Freedom-lurarna så att ljudprofilen förblir densamma även om man byter musiktjänst eller Bluetooth-enhet.

Jaybird Freedom’s låga vikt, patenterade ”vingar” och minimala design som följer örats form innebär att hörlurarna sitter kvar i öronen under all typ av träning och även passar aktiviteter där man bär hjälm, t ex mc-körning eller bergssporter.

Den totala batteritiden är på 8 timmar, 4 timmar inbyggt och ytterligare 4 timmar när man sätter dit det medföljande laddningsfästet. Laddningsfästet innebär också att man i princip kan få oändlig batteritid. Snäpp dit det lilla ladda-i-farten-fästet och få en extra timmas batteri efter bara 20 minuter, eller låt det sitta kvar så laddas batteriet fullt igen.

Jaybird Freedom-hörlurarna har ett snyggt och elegant yttre av sandblästrad metall. Traditionellt har Bluetooth-hörlurar tillverkats av plast för att inte störa signalen men Jaybird har överkommit detta genom att placera elektroniken i fjärrkontrollen.Jaybirds trådlösa hörlurar Freedom suddar ut gränsen mellan mode och sport 4

Jaybird Freedom beräknas börja dyka upp i konsumentelektronikbutikerna under veckan efter midsommar och kommer då ha ett rekommenderat pris på 1890:-.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>