Kalmar kommun på Funka för livet
Hem EVENEMANG Kalmar kommun på Funka för livet

Kalmar kommun på Funka för livet

Publicerat av: Redaktionen

Imorgon öppnar mässan Funka för livet, en mötesplats om funktionsnedsättning. På plats finns Kalmar kommun för att visa upp verksamhet och ha dialog med personer med funktionsnedsättning och anhöriga.

Kalmar kommun är medarrangör av Funka för livet i Kalmar, som erbjuder föreläsningar, utbildning för chefer och personal samt en mässdel för alla Kalmar kommun på Funka för livet 2besökare.
– En mässa av detta slag hjälper till att lyfta upp tillgänglighetsfrågorna på agendan och gör att vi tillsammans kan flytta fram positionerna kring ökad tillgänglighet, säger Dzenita Abaza.

Louise Weidolf är projektledare för Kalmar kommuns del och har huvudansvaret för kommunens medverkan i mässan. Hon ser fram emot dagarna och uppmanar besökare av mässan att komma till Kalmar kommuns monter. – Vi kommer att passa på att ha dialog med besökarna kring delaktighet, bemötande och tillgänglighet, utvecklingsområden som stämmer väl överens med den politiska ambitionen. Tillsammans tar vi kliv mot ett tillgängligare Kalmar, säger Louise Weidolf.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>