Kibi har hittat ett vinnande koncept på Vitalis – nordens största konferens för e-hälsa
Hem EVENEMANG Kibi har hittat ett vinnande koncept på Vitalis – nordens största konferens för e-hälsa

Kibi har hittat ett vinnande koncept på Vitalis – nordens största konferens för e-hälsa

Publicerat av: Redaktionen

Vitalis, Nordens största och ledande mötesplats inom e-hälsa, samlar ledande företag i branschen, kommuner och landsting.

Kibi, ett medicintekniskt företag, är en av många som ser en styrka i att vara där. Samtidigt uppmuntrar man fler att ta plats på arenan för att få den medicintekniska branschen att växa.

Stefan Johansson och Eva-lotta Bexter från Kibi

Stefan Johansson och Eva-lotta Bexter från Kibi

Det starkaste argumentet för Kibi att medverka på Vitalis, är att mässan har en bra bredd. Många i branschen känner redan till företaget och deras produkter men på mässan får man en möjlighet att exponera vad som har hänt i företaget, produktnyheter och vart man är på väg. Det är ett sätt att synas, att visa upp sig och vara närvarande i branschen.

Mässan är bra för oss, det är mycket folk här och vi träffar många kunder. Vi har medverkat på Vitalis i flera år nu, alltid med samma upplägg. Det här är ett vinnande koncept för oss, säger Stefan Johansson, utvecklingschef.

Kibi är ett medicintekniskt företag och arbetar med dokumentation och diagnostik inom vården. Sedan 1998 är man partner och leverantör till små och stora företag, bland annat ledande sjukhus. Fullständig kontroll över informationskällor och transparens i hela organisationen är några av tjänsterna som man erbjuder. För vårdgivare finns en lösning som ger access till en patients kompletta medicinska journal. Fullständig medicinsk historik, EKG, bilder, videor, ultraljud, labbresultat och diagnostiska rapporter finns tillgängliga på den skärm man använder.

Att kunna erbjuda snabbare tillgång till information, högre patientsäkerhet och förbättrad arbetseffektivitet – det är det vi brinner för, intygar Stefan Johansson och fortsätter:

Jag tror att många företag skulle vinna på att synas med sin verksamhet här på Vitalis. Vi välkomnar fler företag, gärna mindre och kreativa, de utmanar oss större och etablerade. Vi vill se den medicintekniska branschen växa! avslutar Stefan Johansson.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>