Kicka igång nya året med hälsa, mod och livskraft!
Hem event Kicka igång nya året med hälsa, livsmod och livskraft!

Kicka igång nya året med hälsa, livsmod och livskraft!

Publicerat av: Redaktionen

I början av det nya året är vi ofta som mest motiverade att förändra våra liv.

Det kan handla om nya goda vanor, om att bli piggare och gladare, eller kanske något så viktigt som att hitta nytt livsmod.

I samarbete med förlaget ”The Book Affair” ordnar 1,6 och 2,6miljonerklubben ett webbinar med några av förlagets starkaste profiler. 13 januari, kl 18.30, möter du tre aktuella författare som kommer att inspirera och guida dig till ett kanske både friskare och mer trösterikt liv:

Ulrika Davidsson är kostrådgivare och bästsäljande kokboksförfattare. Genom åren har hjälpt tusentals människor till en mer hälsosam livsstil genom sina onlinekurser. Hon är aktuell med nya boken “66 Day Challenge med medelhavsmat”   och kommer att peppa dig till nya goda varor genom disciplin, motivation och planering.

Medverkar gör även Diamantis Koukouvinos som efter en examen från naprapathögskolan i Stockholm flyttade till Shanghai för att gå en femårig utbildning till läkare i kinesisk medicin. Idag driver han sin egen klinik och hjälper patienter med allt från smärta till psykisk ohälsa. I den nya banbrytande hälsobibeln ”Nyckeln till din hälsa” guidar han dig till självläkning med avstamp inom kinesisk medicin, naprapati och funktionell medicin.

Kicka igång nya året med hälsa, mod och livskraft!

Ulrika Davidsson

Tredje gäst är välkända prästen Olle Carlsson ställer viktiga frågor i sin nya bok ”Om tröst, hopp och livsmod”. Var finner man till exempel just hopp och livsmod när livet inte blir som man tänkt sig? Olle Carlsson förmedlar tankar om tröst till alla oss som brottas med känslor av sorg, oro, tvivel. Med Olles praktiska teologi, baserad på värme, gemenskap, medkänsla och tröst blir det så mycket lättare att vara medmänniska och att både våga trösta och be om tröst.

Webbinariet modereras av Anna Liljeberg. Du kan delta utan kostnad.

Anmäl dig på www.1.6miljonerklubben.com eller på länken längre ner.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>