Ladda ned för att ladda upp för jobbet med 5 appar!
Hem HÄLSA Ladda ned för att ladda upp för jobbet med 5 appar!

Ladda ned för att ladda upp för jobbet med 5 appar!

Publicerat av: Redaktionen

Utnyttjar du din mobil effektivt under arbetsdagen? Med rätt appar i den kan den få dig mer planerad och rustad för arbetsdagen. Spana in fem användbara appar.

Ladda ned för att ladda upp för jobbet med 5 appar! 21) Behöver du skriva ner något men har inget att göra det på – ladda ned Evernote eller Google Keep. Bland mycket annat kan du skriva anteckningar, ”Att göra-listor” och bifoga bilder rakt in i ”molnet” så att du når allt var du än är på din mobil, surfplatta eller dator.

2) Tyst och lugnt på jobbet eller mycket buller? Det kan göra dig övertrött och i värsta fall får du bestående skador på hörseln. Mät bullret med en app från Arbetsmiljöverket: Bullerappen Beroende på resultat, kontakta sedan din arbetsgivare och skyddsombud på jobbet. Din arbetsgivare är ansvarig för att du får rätt hörselskydd.

3) Var beredd på att rädda liv! När som helst kan tyvärr olyckan vara framme för din kollega, kund eller någon annan i din omgivning. Med Cederroths app Första Hjälpen kan du göra en insats som rör livet.

4) Vistas du mycket utomhus i jobbet är det extra viktigt att kolla dagens UV-index för att minimera risken för skador från solstrålar. Strålsäkerhetsmyndighetens Min soltid är lika bra i tjänsten som privat. Självklart laddar du också med solskyddsprodukter oavsett vad appen säger: Guide till solskydd på jobbet

5) Håll koll på risk för olyckor och problem i jobbet med appen Riskanalys. Kräver registrering av ett konto men ger dig möjlighet till exempelvis analysformulär och dokumentation av säkerhetsgenomgångar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>