Hem NYHETER Läkemedelsverket ändrar sitt tidigare beslut om marknadsförbud för ett av Lifelabs snabbtester för Covid-19!

Läkemedelsverket ändrar sitt tidigare beslut om marknadsförbud för ett av Lifelabs snabbtester för Covid-19!

Publicerat av: Redaktionen

Snabbtestet är ett sk IVD test (in vitro-diagnostik) avsett för professionellt bruk inom hälso och sjukvård, äldreomsorg, vårdcentraler, bemanningsföretag för sjukvårdspersonal samt företag med etablerad företagshälsovård.

Läkemedelsverket ändrar sitt tidigare beslut om marknadsförbud för ett av Lifelabs snabbtester för Covid-19! 3Testet är inte avsett för privat bruk!

Tack vare Läkemedelsverkets beslut har Lifelab i nuläget två högkvalitativa antikroppstester för Covid-19 som får marknadsföras och säljas på den svenska och europeiska marknaden.

Då vi, till skillnad från i stort sett alla konkurrenter i Sverige dessutom har våra produkter i lager, kan vi leverera till intresserade seriösa aktörer omgående efter godkänd beställning. Som en av Sveriges ledande privata aktör av antikroppstester är detta vår främsta styrka i nuläget.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>