Hem Nyheter Lifelabs nya CE-märkta Covid-19 snabbtest för professionellt bruk (IVD, in vitro diagnostik)

Lifelabs nya CE-märkta Covid-19 snabbtest för professionellt bruk (IVD, in vitro diagnostik)

Publicerat av: Redaktionen

Lifelab kan nu stolt presentera ett nytt antikroppstest för Covid-19 (IgM och IgG) som är ett professionellt och kvalitativt in vitro test (IVD). Vi har ett stort lager med tester för omgående leverans.

Lifelabs nya CE-märkta Covid-19 snabbtest för professionellt bruk (IVD, in vitro diagnostik) 4Testet visar om man har antikroppar för Covid-19. Detta nya snabbtest är CE-märkt och därför godkänt för att användas på den Europeiska marknaden.

Testet är utvecklat för professionellt bruk och får därför endast användas inom hälso-och sjukvården, äldreomsorgen samt på företag. Det krävs att testet utförs av legitimerad vårdpersonal.

✓ Professionellt in vitro test (IVD)
Testet är kvalitativt, CE-märkt och därför godkänt för att användas på den Europeiska marknaden.

✓ Snabbt resultat
Testet ger ett snabbt resultat (2-15 min).

✓ Kan utföras på plats
Testet kräver ingen provtransport utan det kan utföras på plats.

✓ Ingen specialutrustning
Testet kräver ingen specialutrustning, allt följer med i förpackningen.

✓ Prisvärt
Testet är mycket prisvärt i förhållande till de Covid-19 tester som i dagsläget används i sjukvården.

✓ Ger utslag på både IgM o IgG
Testet ger utslag på både IgM (tidiga antikroppar) och IgG (långsamma antikroppar).

Ett företag som vet vilka av deras anställda som har antikroppar mot Covid-19, kan planera sin verksamhet på ett mer effektivt sätt. Dem behöver inte oroa sig för att få smittan och smittar heller inte andra, och dem kan leva ett mer “normalt” liv genom att tex gå tillbaka till sitt arbete i ett tidigare skede.

Många är oroliga och osäkra i olika situationer eftersom dem inte vet om dem tidigare haft viruset och genom att testa sin personal så vet företaget och personalen vad man har att förhålla sig till. Att testa sin personal är positivt för det enskilda företaget och sin personal, men är det även i ett större perspektiv för samhällsekonomin och folkhälsan.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>