LIU bjuder in till kostnadsfri workshop om digitala verktyg i äldreomsorgen
Hem äldreomsorg LIU bjuder in till kostnadsfri workshop om digitala verktyg i äldreomsorgen

LIU bjuder in till kostnadsfri workshop om digitala verktyg i äldreomsorgen

Publicerat av: Redaktionen

Om du arbetar med äldreomsorg eller är intresserad av den digitala utvecklingen inom äldreomsorgen får du inte missa att boka in den 26 februari mellan 10:00 och 11:15.

 

LIU bjuder in till kostnadsfri workshop om digitala verktyg i äldreomsorgen

Då bjuder Linköpings Universitet in till en online-workshop om digitala verktyg för äldreomsorgen. 

Digitala Samtal och Blekinge Tekniska Högskola, som båda jobbar med digitaliseringen inom äldreomsorgen, kommer även att medverka tillsammans med LIU genom att visa verktyget Digitala Samtal samt diskutera och svara på era frågor om införande, forskning och evidens inom digitaliseringen av äldreomsorgen.

Workshopen hålls inom ramen för det europeiska programmet PlatformUpdate.eu där LIU verkar som en part. PlatformUpdate.eu är ett program för att ta fram och belysa öppna digitala digitala verktyg för äldreomsorgen, men även visa på hur införandet har gått och vilka positiva effekter det har haft på välmåendet och verksamheten.

Workshopen kommer att hållas online via Zoom.

KLICKA HÄR FÖR MER INFO OCH REGISTRERING

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>