Loopelis julkalender bjuder på 24 dagar med fokus på ”self-care”
Hem NYHETER Loopelis julkalender bjuder på 24 dagar med fokus på ”ta hand om sig själv”

Loopelis julkalender bjuder på 24 dagar med fokus på ”ta hand om sig själv”

Publicerat av: Redaktionen

Julen för mig handlar om familjen – att få tillbringa julen ihop med nära och kära.

Men för att jag ska orka behöver jag må bra.

Mår jag bra så presterar jag bättre och orkar mer. Och mår jag bra och har en bra emotionell balans – så kommer också mitt avtryck på min omgivning att vara mer positivt.

Loopelis julkalender bjuder på 24 dagar med fokus på ”self-care”. Den svenska översättningen av engelska self-care är att ”ta hand om sig själv”.

Jämför det med instruktionerna du får i ett flygplan när trycket faller och syrgasmasken kommer ner från panelen:

”För att finnas där för andra måste du först se till att du själv får tillräckligt med syre”.

För att börja förstå dina behov, långsiktigt och kortsiktigt, så behöver du börja lyssna inåt.

Loopelis julkalender bjuder på 24 dagar med fokus på ”self-care”

Vi bjuder på övningar, värdefulla tips, kanske ett och annat juligt recept, lekar men framförallt tid till eftertanke för att reflektera över ditt egna ”self-care”. Det är lätt att vi under en av årets största högtider glömmer bort oss själva – Vad behöver jag och vad mår jag bra av?

Inom kort kommer du även få chansen att läsa mer om ”mig” – Nina Norberg, delägare och operativ i det dagliga arbetet med Loopeli.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>