MedicPen har levererat de första Medimi®Smart till kommuner i Danmark
Hem TEKNIK MedicPen lanserar nya hemsidan och placerar ut MedimiSmart i visningslägenhet

MedicPen lanserar nya hemsidan och placerar ut MedimiSmart i visningslägenhet

Publicerat av: Redaktionen

MedicPen lanserar nya hemsidan och placerar ut MedimiSmart i visningslägenhet.

MedicPen lanserar nya hemsidan och placerar ut MedimiSmart i visningslägenhet 2MedicPen lanserar sin nya hemsida den 15 februari. Samtidigt pågår i samarbete med bolagets samarbetspartner Telenta arbetet med att få till stånd pilotprojekt i Sverige.

MedicPens nya hemsida syftar till att i högre grad visa på fördelarna med MedimiSmart och vårt medicinhanteringssystem för såväl kommuner som användare. En engelsk version kommer att publiceras i ett senare skede.

Telenta kommer inom kort kommer att placera ut en MedimiSmart i en visningslägenhet i Landskrona. Lägenheten syftar till att exponera olika välfärdsteknologiska lösningar, däribland MedimiSmart, för kommuner i södra Sverige. Vi för samtidigt samtal med kommuner som visat intresse för att starta pilotprojekt med MedimiSmart i Sverige.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>