Medpeople välkomnar undersköterskor till plattformen.
Hem NYHETERE-HÄLSA Medpeople välkomnar äntligen undersköterskor till plattformen.

Medpeople välkomnar äntligen undersköterskor till plattformen.

Publicerat av: Redaktionen

Äntligen välkomnar Medpeople undersköterskor till att använda plattformen.

Numera kan de, över 1 000, anslutna vårenheterna även publicera långa och korta bemanningsuppdrag riktade mot den nya konsultgruppen.

De kan även marknadsföra lediga tjänster.

Då undersköterska inte är ett legitimationsyrke så kommer kvaliteten säkerställas med hjälp av ett test som Medpeople har tagit fram tillsammans med Sana Labs och en av Sveriges främsta utbildningsledare för undersköterskor.

Från och med våren 2022 kan även undersköterskor skapa ett gratis konto och arbeta via Medpeople. Registreringen sker som vanligt via appen, men istället för att Medpeople granskar legitimering via Registret över legitimerad hälso- och sjukvårdspersonal (HOSP) så säkerställs kvaliteten på undersköterskorna via ett test som bolaget har tagit fram tillsammans med Sana Labs och en av Sveriges främsta utbildningsledare för undersköterskor. Ett väl ifyllt CV, tillsammans med bilagor och referenser, kommer även vara av extra stor betydelse. Utöver det har Medpeople en funktion som möjliggör att vårdenheterna kan betygsätta konsulterna och tvärtom.

Medpeople välkomnar undersköterskor till plattformen.

Medpeople har automatiserat hela bemanningstjänsten genom att koppla ihop konsult direkt med vårdgivare. På så sätt kan bolaget hålla en branschledande marginal som leder till att de kan erbjuda konsulter till vårdgivarna för ett lägre pris, ge en högre ersättning till konsulterna och spara pengar till samhället. Genom detta framtagna kvalitetstest kan Medpeople fortsätta att minimera det manuella arbetet och ha en transparent samt effektiv bemanningsprocess som överträffar traditionella bemanningsbolag i snabbhet och leverans.

Hämta appen i App Store, eller ladda ned på Google Play.
Information – undersköterska:

Undersköterska är ett praktiskt vårdyrke, där man är en viktig del av ett vårdteam tillsammans med läkare och sjuksköterskor. Idag är behovet av undersköterskor stort, i vissa fall akut, vilket bland annat beror på att befolkningen ökar och blir äldre.

Fram till den 1 juli 2023 är inte undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att man i nuläget inte behöver bevis från Socialstyrelsen för att använda titeln. Den 1 juli 2023 kan man som undersköterska ansöka om ett bevis från Socialstyrelsen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>