Hem NYHETER MoA utbildar och kompetensutvecklar din personal

MoA utbildar och kompetensutvecklar din personal

Publicerat av: Redaktionen

Vi utbildar och kompetensutvecklar dina anställda

MoA utbildar och kompetensutvecklar din personal 3Utbrottet av coronaviruset har påverkat den redan ansträngda bemanningen inom vård och omsorg, inte minst inom äldreomsorgen. För att förbättra personalförsörjningen och göra det mer attraktivt att söka jobb inom äldreomsorgen har regeringen presenterat regeringen ett äldreomsorgslyft som innebär att anställda inom äldreomsorgen ska erbjudas betald utbildning på arbetstid. Satsningen omfattar sammanlagt cirka 2,2 miljarder kronor under 2020 och 2021 och beräknas leda till 10 000 nya tillsvidareanställda vårdbiträden och undersköterskor.

Vi erbjuder marknadens mest flexibla och högkvalitativa vårdutbildningar

Med hänvisning till ovanstående vill vi informera dig om att vi på MoA Lärcentrum erbjuder oss att utbilda och kompetensutveckla dina anställda. Med våra engagerade lärare och en studietakt som är individanpassad blir resultatet: nöjda chefer, nöjda och kompetenta anställda.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>