MobiMed testas i primärvården i Region Örebro län
Hem Nyheter MobiMed testas i primärvården i Region Örebro län

MobiMed testas i primärvården i Region Örebro län

Publicerat av: Redaktionen

Region Örebro län väljer att testa MobiMed Monitorering som ett verktyg för primärvården för att förenkla diagnostik och kommunikation mellan ambulanssjukvården och de mobila primärvårdsteamen.

MobiMed testas i primärvården i Region Örebro län 2Beställningen omfattar en MobiMed-enhet.

”Detta ger regionen möjlighet att utföra vårdinsatserna på rätt vårdnivå och på så vis minska antalet ambulanstransporter och besök på regionens akutkliniker. Beställningen är betydelsefull för Ortivus då det tydligt visar på samhällsnyttan med MobiMed inom primärvården, ett nytt marknadssegment som vi arbetar med att utveckla. Vi ser redan nu ett intresse från fler landsting att komma igång med MobiMed i primärvården.”

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>