Hem Nyheter Naprapathögskolan erbjuder distansstudier höstterminen 2020

Naprapathögskolan erbjuder distansstudier höstterminen 2020

Publicerat av: Redaktionen

Höstterminen 2020 erbjuder Naprapathögskolan möjligheten att läsa första terminen på naprapatprogrammet på distans.

Naprapathögskolan erbjuder distansstudier höstterminen 2020 2

Naprapatutbildning på distans

Det innebär att du som student själv kan välja om du vill ta del av undervisningen på plats i Stockholm eller Online.

Med anledning av Covid-19-pandemin har Naprapathögskolan anpassat all undervisning efter de riktlinjer och rekommendationer som finns från svenska myndigheter. Detta innebär mer distansutbildning och webbaserade lösningar i kombination med praktiska moment där du själv kan välja att delta på plats eller på distans. Vår målsättning är att du som student ska känna dig trygg och väl omhändertagen och oavsett hur du väljer att studera din första termin erbjuder vi dig gott stöd från våra duktiga lärare och personal.

Naprapathögskolan är väl förberedd att erbjuda anpassade undervisningsformer.

Anledningen är att vi sedan länge planerat för flera moment rörande digitalisering av undervisningen samt högre grad av studentaktiverande metoder. Ett arbete som har gott stöd i pedagogisk forskning och som gett oss stora fördelar när kraven på tillgänglighet i undervisningen nu snabbt förändras.

Våra erfarenheter från digitalisering av undervisningen är hittills mycket goda. Naprapathögskolans fokus är, som alltid, att leverera undervisning av hög kvalitet och de utvärderingar som alla våra inskrivna studenter genomför visar att vi lyckas väl även under rådande omständigheter.

Hur Covid-19-pandemin kommer att utvecklas den närmaste tiden, samt vilka konsekvenser det kommer att få, är det ingen som vet. Vad vi däremot vet är att 80% av befolkningen drabbas av besvär i muskler och leder – den typ av besvär som naprapater är specialister på att ta hand om. Naprapater behövs nu och i framtiden!

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>