När andra varslar anställer landets största idéburna assistansanordnare
Hem Nyheter När andra varslar anställer landets största idéburna assistansanordnare

När andra varslar anställer landets största idéburna assistansanordnare

Publicerat av: Redaktionen

Våra personliga assistenter gör ett livsviktigt jobb.

När andra varslar anställer landets största idéburna assistansanordnare

–  Uppdragsgivarna i JAG överlever inte utan assistans. Det blir en katastrof när många av våra assistenter är sjuka samtidigt. Vi behöver nu anställa fler för att täcka upp behoven under de närmaste månaderna. Det säger Cecilia Blanck, verksamhetsansvarig på JAG Personlig Assistans.

JAG Personlig assistans är ett assistanskooperativ som drivs utan vinstintresse och ordnar assistans i hela landet.

– Vi har ett stort behov av både vikarier, timanställda och schemaanställda nu, säger Fredrik Wilbrand, rekryteringsspecialist på JAG Personlig assistans. Vi annonserar och rekryterar löpande även i vanliga fall men just nu har vi förstås ett ökat tryck på grund av sjukdom och vab.

Yrket personlig assistent är ett högst kvalificerat serviceyrke som kräver att en kan ta ansvar, vara lyhörd och kunna ta initiativ samtidigt som en behöver vara socialt kompetent och ha fingertoppskänsla.

JAG Personlig Assistans erbjuder kvalificerad utbildning till både arbetsledare och assistenter och det är alltid en gedigen introduktion för de nyanställda.

– När vi nu rekryterar fler personliga assistenter hoppas vi på samma gång kunna hjälpa personer ur andra servicesektorer som riskerar att bli av, eller har blivit av med sina jobb, fortsätter Fredrik Wilbrand. Vi är väldigt glada om vi kan bidra till att en person får en ny anställning och samtidigt bidrar till att säkra våra uppdragsgivares assistans.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>