NÄRAs VD Anders Roxström deltar i affärspsykolog Jan Blomströms podd.
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA NÄRAs VD Anders Roxström deltar i affärspsykolog Jan Blomströms podd.

NÄRAs VD Anders Roxström deltar i affärspsykolog Jan Blomströms podd.

Publicerat av: Redaktionen

Hur gör NÄRA för att möta de allt hårdare krav som sätts på assistansbranschen?

NÄRAs VD Anders Roxström deltar i affärspsykolog Jan Blomströms podd. 2Affärspsykolog Jan Blomström har valt att samtala med NÄRAs VD Anders Roxström i sin helt nya podd. Du tas med på en resa i hur NÄRA genom VD Anders använder byggstenar som styrmedel.
Syftet är att få organisationen att dansa fågelbalett så att NÄRA ska kunna bidra till att alla människor ska ha möjligheten att välja hur de vill leva sitt liv.

Som lyssnare får du ett oerhört skönt avsnitt där Anders ger ett prestigelöst porträtt på såväl ett ledarskap som ett sätt att se på medarbetare som verkligen andas 2016. Dessutom presenterar Anders ett scoop i slutet av avsnittet som ligger helt i linje med ett modernt sätt att driva verksamhet.

Om podcasten Affärspsykologen möter…

Affärspsykologen möter… är en intervjubaserad businesspodd där affärspsykolog Jan Blomström möter intressanta och handlingskraftiga personer som han  är extra nyfiken på. Gästerna är främst personer som har skapat något speciellt inom näringsliv, offentlig verksamhet, politik och media eller på andra sätt utmärkt sig.

Målgruppen är drivna lyssnare som ser ständig förändring som en naturlig del i sin tillvaro och som på många sätt ser på förändring som det nya svarta. Tillsammans inspireras både Jan och lyssnarna av gästerna och deras kärlek till förändring och utveckling i sina verksamheter.

Nyfiket utforskar Jan hur gästerna balanserat gränssnittet mellan psykologi och business i skapandet av sitt framgångs-DNA. Samtalen går på djupet för att fånga upp den verkliga bilden av gästernas framgångssagor och vilka val de fått göra. Lyssnaren får ta del av det som verkligen betytt någonting under deras resa, såväl milstolpar som den tråkiga vardagen bakom kulisserna. Gästerna erbjuds ett nära och äkta samtal där de i lugn och ro får komma till tals och lyfta fram sin version av framgångssagan.

Var 14:e dag bjuds lyssnarna in till ett nytt avsnitt av Affärspsykologen möter… med start 5/1 2016. Podcasten kommer finnas tillgänglig på alla vanligt förekommande plattformar, appar samt på Jans hemsida www.janblomstrom.se.

För att lyssna på podden så klickar du här: TILL PODDEN

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>