Nu över 3 miljoner användare av e-tjänster inom vården
Hem NYHETER Nu över 3 miljoner användare av e-tjänster inom vården

Nu över 3 miljoner användare av e-tjänster inom vården

Publicerat av: Redaktionen

Idag fredag den 29 april passerades tre miljonersgränsen för svenskarnas användning av e-tjänster inom vården, enligt nya siffror från 1177 Vårdguiden.

Sedan 2016 har antalet inloggningar på 1177 Vårdguidens e-tjänster ökat varje månad och nu har antalet passerat tre miljoner personer.

Det är glädjande att allt fler använder 1177 Vårdguidens e-tjänster. Det ger individen möjlighet till ökad delaktighet och handlingsfrihet, säger Kim Nordlander, 1177 Vårdguiden.

1177 Vårdguiden är hela Sveriges samlingsplats för information och tjänster inom hälsa och vård. Invånare kan logga in för att ha kontakt med vården och läsa personlig information om sin vård på ett säkert sätt. Den som loggar in kan till exempel boka tid för vårdbesök, förnya recept eller läsa personlig vårdinformation. Bakom 1177 Vårdguiden står den svenska sjukvården genom alla landsting och regioner i samverkan.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>