Nu blir ett av Sveriges ledande system för Socialtjänst och Äldreomsorg ännu bättre
Hem ÄLDREOMSORG Nu blir ett av Sveriges ledande system för Socialtjänst och Äldreomsorg ännu bättre

Nu blir ett av Sveriges ledande system för Socialtjänst och Äldreomsorg ännu bättre

Publicerat av: Redaktionen

Nu släpper vi en ny version av Digitala Samtal med flera stora uppgraderingar.

Nu blir ett av Sveriges ledande system för Socialtjänst och Äldreomsorg ännu bättre

Vi har lyssnat på våra kunder och användare och har förenklat användandet samtidigt som vi integrerat flera funktioner.

Den nya versionen har bland annat ett utökat stöd med flera skattningsverktyg, ett förbättrat gränssnitt och en ny modul för planering och uppföljning.

  • Förbättrat gränssnitt
  • Bättre integration med videosamtalet
  • Uppdaterat planeringsverktyg
  • Flera skattningsverktyg
  • Bättre säkerhet

Digitala Samtal är idag ett av de mest kompletta verktygen för digitala samtalsstöd inom Socialtjänsten och Äldreomsorgen. Nu har vi gjort det ännu bättre och lättare att använda. Vi har bland annat uppdaterat gränssnittet på brukarkortet med en bättre översikt och tillgång till skattningar verktyg och övriga samtalsstöd.

”Med de nya funktioner som finns i denna versionen kan Socialtjänsten och Äldreomsorgen ta ännu ett kliv i digitaliseringen. Integrationen mellan videosamtalet och skattningsverktygen gör att socialtjänstarbetare kan sitta på distans och genomföra svåra samtal. Samma sak är det inom äldreomsorgen där hemtjänstarbetare kan få mer tid i mötet och samtidigt minska ensamheten”, säger Mattias Hallström som är en av grundarna till Digitala Samtal.

”Vi börjar närma oss vår målsättning att skapa en tjänst som på riktigt kan ta samtalet och samtalsstöden till en ny nivå. Allt för att kunna hjälpa barn, unga och äldre till ett mer meningsfullt liv för att öka välmåendet. Vi är idag ett av de främsta systemen för skattningar och samtal inom Socialtjänst och Äldreomsorg och fortsätter växa. Vi står aldrig stilla utan arbetar hela tiden nära våra kunder och användare för att förbättra och ge nya möjligheter.”, fortsätter han.

”Nu passerar vi ännu en milstolpe och expanderar ytterligare. Med denna versionen kommer vi att kunna konkurrera ännu bättre. Vi är redan idag unika med våra samtalsstöd och skattningsverkyg som kombinerats med med säkra videosamtal. Vi hoppas med detta kunna fortsätta växa ännu mer”, avslutar Mattias.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>