Hem NYHETER Nu kommer Archmethod mot Europa

Nu kommer Archmethod mot Europa

Publicerat av: Redaktionen

Archmethod mot Europa, vad händer om man bygger en metodik utifrån vetenskapligt evidens, systematiserar och validerar?

Nu kommer Archmethod mot Europa 3Archmethods 4 hörnstenar är” Applied Neuroscience”, ”Cellular Activation”, ”Body Architecture”, och ”Body Insights”. Samtliga dessa hörnstenar står var och en för sig på egna ben, men om vi slår ihop det? Vi har något fantastiskt som vi praktiserat på vår labklinik i Falun i flera år…

Att den funktionella neurologin börjar få fotfäste även i Sverige är glädjande, vi har arbetet i det området i många år, och att smärta, funktion och performance, allt kontrolleras av hjärnan borde vara självklart idag. Likväl är merparten av sjukvården och den terapeutiska sidan förtvivlat fast i den biomekaniska delen fortfarande. Inte att den biomekaniska behandlingen på något vis är fel, men vill du ha ett varaktigt resultat, vilket du vill? då måste hjärnans rektryteringsmönsterändras, dvs. kvaliten på insignalerna till hjärnan öka. Logik.

Vi har hållit flera föreläsningar för den Europeiska organisationen för Erchonia Corporation, globalt ledande inom medicinsk låg energi laser, och de enda som innehar kliniska level one studier, evidens och 17 FDA 510K (det senaste kan du läsa om i vårt tidigare material här på MND) Vi valde att implementera deras teknologi i metodiken för att få en teknisk plattform som fungerar med den funktionella neurologin, vilket inget annat företag kunde erbjuda. Erchonia är ensamma om att producera laser inom det synliga spektrumet av ljus, samt där vi kan duplicera tex. hjärnvågor, Alfa, Beta, Theta, Gamma, dvs vi kan ställa exakta frekvensen på hertz sidan och därigenom jobba med kranialnerverna, hjärnan, ANS och givetvis även vävnad, sår, och idrotts skador.

Nu kommer Arch of Scandinavia att börja utbilda inom Archmethod och Erchonia laser på ett Europeiskt plan tillsammans med Erchonia, ett oerhört fint samarbete som vi är mycket stolta över då Erchonia trots allt är världsledande inom forskningen på detta.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>