Nu lanserar Apoteket en ny anti-age-hudvårdserie från Apoliva

Vi hade möjligheten att prova Apoliva serien som lanseras slutet av februari. I serien ingår det dagcrem, nattcreme, ögoncreme och ett oljebasetat serum.

Apoliva
                      Apoliva hudvårdserie

En aktiv dagcreme för den lite mognare huden som ger en återuppbyggnad effekt. Algextrakt minskar synligheten av rynkor och linjer och förbättrar hudens fasthet och elasticitet. Sheaolja, sesamolja och provitamin B5 ger huden riktig boost med näring medan vitamin E skyddar huden mot yttre påfrestningar.

Innan vi applicerar nattkrämen har vi en mild och samtidigt aktiv ögoncreme som stödjer återuppbyggnad, förstärkning och skyddar huden runt ögonen.

Nattkrämen ger även den en skön känsla av återuppbyggnad efter dagens alla påfrestningar. Algextrakt och valnötsextrakt minskar synligheten av rynkor och linjer genom att förbättra hudens fasthet och elasticitet. Rapsolja, sheasmör och kakaosmör ger huden rikligt med näring medan provitamin B5 vårdar huden.

Om man vill ge huden en extra dos av uppiggande näring så rekommenderar vi Olje Serumet det förstärker effekten av Apoliva Anti Age Advanced Dagcreme och Nattcreme. Det kladdar inte utan det känns som en sval vind när man stryker på den.

Dagcremen och ögoncremen har en SPF 15 som skyddar huden mot UVA- och UVB-strålar, det ser vi som en självklarhet för den sortens hudvårdserie. Dagcremen och nattcrämen har en härlig fräsch och mild doft.

Det är en stor fördel samt smidighet att inte behöva skruva upp locken för att få ut cremerna, det är en liten pump på de lite lyxiga glasburkarna. Hela anti-age-hudvårdserie från Apoliva kostar dryga 700 sek.  

 

 

Post Comment