Hem Nyheter Nu lanserar Audika Oticon More – vår mest intelligenta hörapparat någonsin

Nu lanserar Audika Oticon More – vår mest intelligenta hörapparat någonsin

Publicerat av: Redaktionen

Den 25 januari kan du prova ut vår mest intelligenta hörapparat någonsin – Oticon More.

Nu lanserar Audika Oticon More – vår mest intelligenta hörapparat någonsin 3

NY hörapparat – Oticon More – Vår mest intelligenta hörapparat någonsin

Det är den första hörapparaten som är tränad med ljudmiljöer från det verkliga livet och vet exakt hur varje specifik ljudmiljö ska efterliknas för att skapa bästa möjliga ljudupplevelse.

Oticon More balanserar upp ljud efter hur viktiga dem är och skapar helt naturliga nyanser av varje ljudmiljö som du befinner dig i.

Oticon More är tränad med 12 miljoner ljudmiljöer från det verkliga livet och har på så sätt lärt sig att känna igen alla typer av ljud, dess detaljer och hur de ska återges – inklusive talet.

Det betyder att du får rätt anpassning i rätt ljudmiljö. Allt för att säkerställa en bättre ljudupplevelse än någonsin tidigare.

– Det som är unikt med Oticon More är att hörapparaten vet exakt hur en specifik ljudmiljö ska efterliknas. Låt säga att du är på en parkeringsplats och för en konversation. Oticon More känner igen ljudmiljön och vet exakt vad som krävs för att ge dig optimal anpassning. Du kan höra bilar som passerar bredvid, bakom och framför dig, samtidigt som du klart och tydligt kan höra vad personen du konverserar med säger. Bilarnas bakgrundsljud finns där, men de stör inte. Talet är i fokus och ljudbilden naturlig. Det är ett helt nytt kapitel inom hörsel, säger Mahsa Pourheidari, VD på Audika

Med Oticon More kan du höra fler detaljer, förstå mer och komma ihåg mer med mindre ansträngning.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>