Nu lanserar Oticon en mer miljövänlig hörapparat
Hem TEKNIK Nu lanserar Oticon en mer miljövänlig hörapparat

Nu lanserar Oticon en mer miljövänlig hörapparat

Publicerat av: Redaktionen

Oticon Opn  miniRITE är hörapparaten som erbjuder den revolutionerande öppna ljudupplevelsen och nu även de många fördelarna med uppladdningsbara batterier.

Nu lanserar Oticon en mer miljövänlig hörapparat 2Den revolutionerande hörapparaten Oticon Opn™ finns nu med uppladdningsbara batterier. Oticon Opn ™ miniRITE kombinerar fördelarna med en öppen ljudupplevelse med bekvämligheten av uppladdningsbara batterier i en elegant och diskret hörapparat. Med hjälp av den lättanvända laddningsenheten laddas hörapparaten Opn miniRITE under natten för tillräcklig kraft att räcka hela dagen. Alla användare som idag använder Oticon Opn miniRITE hörapparater kan enkelt uppgradera sina hörapparater till en uppladdningsbar lösning genom att låta en leg. Audionom byta ut batterifacket.

Användare av hörapparaten Opn miniRITE kan åtnjuta kraften och hastigheten i Velox ™ -processorn som gör det möjligt att höra bättre med mindre ansträngning och kom ihåg mer av vad som sägs – även i de mest utmanande ljudmiljöerna med flera personer som pratar samtidigt. De kan även uppleva fördelarna med 2,4 GHz-tekniken i Opn för direkt trådlös överföring av ljud från Smartphone, surfplatta, TV, radio, bärbara datorer och mycket mer.

”Hörapparaten Oticon Opn erbjuder nu bekvämligheten med uppladdningsbara batterier samtidigt som hörapparaten fortsätter att ge användaren tillgång till en revolutionerande öppen ljudupplevelse”, säger Mia Gårdhagen, försäljningschef, Oticon. ”Den öppna ljudupplevelsen, de många möjligheterna för trådlös överföring av ljud samt den enkla anslutningen till Internet kan nu drivas av en säker, flexibel och miljövänlig uppladdningsbar lösning.”AA

Opn miniRITE innebär maximal flexibilitet eftersom den uppladdningsbara hörapparaten även fungerar med vanliga engångsbatterier, detta ger en ökad trygghet att alltid ha fungerande hörapparater om man skulle glömma att ladda sina hörapparater under natten. Uppskattningsvis sparar ett par miljövänliga uppladdningsbara hörapparater ca 150-200 engångsbatterier per år, vilket gör lösningen till det självklara valet för användare som söker en mer miljövänlig hörsellösning.

För mer information om Opn uppladdningsbar hörapparat, besök oticon.se

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>