Nu rekryterar eHälsomyndigheten till Kalmar
Hem NYHETER Nu rekryterar eHälsomyndigheten till Kalmar

Nu rekryterar eHälsomyndigheten till Kalmar

Publicerat av: Redaktionen

I dag den 5 december inleder eHälsomyndigheten en bred kampanj för att rekrytera nya medarbetare till Kalmar.

IT-halsa.se

Ann-Charlotte Francis, HR-chef på eHälsomyndigheten

Syftet är att bemanna den nya organisation som eHälsomyndigheten går in i när merparten av verksamheten ska etableras i Kalmar.

För att nå ut på stor bredd annonserar eHälsomyndigheten i både digitala kanaler och i tryckt media. Samtliga lediga tjänster kommer även att läggas ut på myndighetens egen webbplats ehalsomyndigheten.se.

Tillsammans med Arbetsförmedlingen i Kalmar arrangerar eHälsomyndigheten dessutom flera rekryteringsträffar med start denna vecka. Den första träffen hålls den 6 december hos Arbetsförmedlingen på Borgmästaregatan 5 i Kalmar.

– Med den här första rekryteringskampanjen som startar nu ska vi nå ut till potentiella medarbetare i hela regionen. Exempelvis söker vi IT-specialister, farmaceuter och chefer. Redan nu planerar vi också för att genomföra fler kampanjer under våren, säger Ann-Charlotte Francis, HR-chef på eHälsomyndigheten.

Bakgrunden till rekryteringen är att regeringen tidigare i år beslutade att etablera eHälsomyndighetens säte och merparten av verksamheten i Kalmar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>