Nu rekryterar eHälsomyndigheten till Kalmar

I dag den 5 december inleder eHälsomyndigheten en bred kampanj för att rekrytera nya medarbetare till Kalmar.

IT-halsa.se
Ann-Charlotte Francis, HR-chef på eHälsomyndigheten

Syftet är att bemanna den nya organisation som eHälsomyndigheten går in i när merparten av verksamheten ska etableras i Kalmar.

För att nå ut på stor bredd annonserar eHälsomyndigheten i både digitala kanaler och i tryckt media. Samtliga lediga tjänster kommer även att läggas ut på myndighetens egen webbplats ehalsomyndigheten.se.

Tillsammans med Arbetsförmedlingen i Kalmar arrangerar eHälsomyndigheten dessutom flera rekryteringsträffar med start denna vecka. Den första träffen hålls den 6 december hos Arbetsförmedlingen på Borgmästaregatan 5 i Kalmar.

– Med den här första rekryteringskampanjen som startar nu ska vi nå ut till potentiella medarbetare i hela regionen. Exempelvis söker vi IT-specialister, farmaceuter och chefer. Redan nu planerar vi också för att genomföra fler kampanjer under våren, säger Ann-Charlotte Francis, HR-chef på eHälsomyndigheten.

Bakgrunden till rekryteringen är att regeringen tidigare i år beslutade att etablera eHälsomyndighetens säte och merparten av verksamheten i Kalmar.