Ny e-kurs inom personlig assistans!
Hem NYHETERIT-LÖSNING Ny e-kurs inom personlig assistans!

Ny e-kurs inom personlig assistans!

Publicerat av: Redaktionen

Prolead e-kurser lanserar nu en helt ny e-kurs för LSS-området, ”Arbeta inom personlig assistans”.

Ny e-kurs inom personlig assistans! 1

Ny kurs inom personlig assistans från Prolead | e-kurser!

Det är Jan Blomström, affärspsykolog och specialist i klinisk neuropsykologi, som har tagit fram en kurs unikt anpassad till modern personlig assistans och deras förutsättningar.

En snabb, smidig och kostnadseffektiv form av kompetensutveckling för vår kanske viktigaste yrkesgrupp! Assistansbranschen sliter hårt idag med minskade marginaler, tyngre administration och högre krav på kvalité och tillsyn. Vår nya kurs är ett svar på det, berättar Jan Blomström och säger vidare att med vår e-kurs i ryggen ska tillsyn vara något man ser fram emot.

Läs kursen När-, Var-, och Hur du vill!

För många assistansverksamheter är det både opraktiskt och dyrt att samla sin personal för utbildningar. Här kommer vår nya e-kurs in som ett starkt verktyg. Deltagarna läser kursen när, var och hur de vill. När brukaren vilar sig, på natt-passen, eller när andra kortare eller längre tillfällen ges, loggar man in på sin smartphone, läsplatta eller dator och går kursen. Snabbt, smidigt och oerhört kostnadseffektivt berättar Jan Blomström.

Deltagarna får såväl nya kunskaper som djupa insikter. De får i kursen läsa textavsnitt, se filmklipp och bildspel, skriva sina reflektioner, ta ställning, göra kunskapskontroller och laddar ner övningar.

Fokus på varför man är på jobbet!

Deltagarna får med sig verktygen att lyftas i hantverket personlig assistans utifrån lagens intentioner. Hur de balanserar hjärtat i ramen och fokuserar på varför de är på jobbet. Hur de skapar utrymme för de assistansberättigade att leva sina egna liv.

E-kursen ligger på vår samarbetspartner Coursios erkända plattform för webbutbildning, vilket borgar för hög driftsäkerhet och bra support för deltagarna berättar Jan vidare.

Stärk ert varumärke!

Avslutningsvis vill jag lyfta fram möjligheten för arbetsgivarna att stärka sina varumärken säger Jan Blomström. Kör kursen internt med egen profilering, kundspecifika budskap om vad som gäller hos just er, och med egen statiskt. Full transparans i hur medarbetare utvecklas, oavsett vart i landet de går sin kurs.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>