Ny MobiMed Smart/Toughpad-lösning ska förbättra ambulanssjukvården i Örebro

Region Örebro län väljer att använda Panasonics ruggade datorplatta Toughpad FZ-G1 med fordonsdocka, tillsammans med Ortivus MobiMed Smart-lösning i sina 22 ambulanser.

Denna stryktåliga och smidiga kombination går att lita på även i de mest kritiska situationer som Ny MobiMed Smart/Toughpad-lösning ska förbättra ambulanssjukvården i Örebro 1kan uppstå inom ambulanssjukvården.

Region Örebro län har i sin upphandling av patientjournaler för ambulanssjukvården valt Ortivus lösning MobiMed Smart tillsammans med Panasonics datorplatta Toughpad FZ-G1 och fordonsdocka till denna. Beställningen omfattar hårdvara och mjukvara för regionens 22 ambulanser.  Avtalet tecknas mellan Region Örebro län och Ortivus och löper i fem år med en möjlighet för regionen att förlänga årsvis i max fem år till. Upphandlingens totala värde uppgår till 6,8 MSEK inklusive optioner samt underhåll och support i 10 år.

Vi är glada och stolta för ordern från Örebro som bekräftar att MobiMed Smart är den ledande lösningen för ambulanssjukvården. Genom att välja MobiMed från Ortivus kommer regionens ambulanssjukvårdare nu få tillgång till nödvändig klinisk information och ett sofistikerat beslutsstöd, säger Ortivus VD Staffan Eriksson.

Med vår FZ-G1 och dess fordonsdocka får ambulanserna i Örebro en stryktålig lösning som de kan lita på i de mest kritiska situationer, säger Stefan Lindau, partneransvarig på Panasonic Toughbook.