Ny MobiMed Smart/Toughpad-lösning ska förbättra ambulanssjukvården i Örebro
Hem NYHETER Ny MobiMed Smart/Toughpad-lösning ska förbättra ambulanssjukvården i Örebro

Ny MobiMed Smart/Toughpad-lösning ska förbättra ambulanssjukvården i Örebro

Publicerat av: Redaktionen

Region Örebro län väljer att använda Panasonics ruggade datorplatta Toughpad FZ-G1 med fordonsdocka, tillsammans med Ortivus MobiMed Smart-lösning i sina 22 ambulanser.

Denna stryktåliga och smidiga kombination går att lita på även i de mest kritiska situationer som Ny MobiMed Smart/Toughpad-lösning ska förbättra ambulanssjukvården i Örebro 2kan uppstå inom ambulanssjukvården.

Region Örebro län har i sin upphandling av patientjournaler för ambulanssjukvården valt Ortivus lösning MobiMed Smart tillsammans med Panasonics datorplatta Toughpad FZ-G1 och fordonsdocka till denna. Beställningen omfattar hårdvara och mjukvara för regionens 22 ambulanser.  Avtalet tecknas mellan Region Örebro län och Ortivus och löper i fem år med en möjlighet för regionen att förlänga årsvis i max fem år till. Upphandlingens totala värde uppgår till 6,8 MSEK inklusive optioner samt underhåll och support i 10 år.

Vi är glada och stolta för ordern från Örebro som bekräftar att MobiMed Smart är den ledande lösningen för ambulanssjukvården. Genom att välja MobiMed från Ortivus kommer regionens ambulanssjukvårdare nu få tillgång till nödvändig klinisk information och ett sofistikerat beslutsstöd, säger Ortivus VD Staffan Eriksson.

Med vår FZ-G1 och dess fordonsdocka får ambulanserna i Örebro en stryktålig lösning som de kan lita på i de mest kritiska situationer, säger Stefan Lindau, partneransvarig på Panasonic Toughbook.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>