Ny satsning på kvinnors hälsa i Lund
Hem Nyheter Ny satsning på kvinnors hälsa i Lund

Ny satsning på kvinnors hälsa i Lund

Publicerat av: Redaktionen

Den 3 april är det premiär för kvinnohälsoorganisationen 1,6 & 2,6 miljonerklubben i Lund.

Ny satsning på kvinnors hälsa i Lund 2

Den 3 april kommer professor Mårten Segelmark och kardiolog Anna Karlsson-Egerstedt att informera om kvinnors hälsa i Lund.

Då kommer två medicinska experter till Lunds Universitet för att informera om hur riskerna för kvinnor att drabbas av hjärtsjukdom kan minskas. Det är Anna Karlsson-Egersted,specialistläkare i kardiologi vid Helsingborgs lasarett, och Mårten Segelmark, professor i njurmedicin vid Lunds Universitet, som informerar om kroniska njursjukdomar hos kvinnor.

Joakim Zander, författare, berättar om sina senaste tre deckare och om hur han han gick från att vara jurist till att bli författare.

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>