Nyfiken på hur digitalisering inom äldreomsorgen kan fungera?
Hem ÄLDREOMSORG Nyfiken på hur digitalisering inom äldreomsorgen kan fungera?

Nyfiken på hur digitalisering inom äldreomsorgen kan fungera?

Publicerat av: Redaktionen

Idag talas det mycket om digitaliserringen av äldreomsorgen.

Nyfiken på hur digitalisering inom äldreomsorgen kan fungera?

Med en åldrande befolkning och en stor omvårdnadsskuld som kommer efter pandemin är det viktigare än någonsin.

Men det är också en otrolig möjlighet just nu. Med en digital månad av våra äldre öppnas nya dörrar för att digitalisera äldreomsorgen. Tyvärr finns det få verkliga exempel på digitaliseringen. Här följer därför ett exempel på hur digitaliseringen av äldreomsorgen kan fungera hämtat från en av våra kunder.

Exemplet följer en person som under hösten och vintern har gått från ingen insats, via såväl sjukvården som äldreomsorgen för att komma fram till ett insatsfritt hemmaboende. Följ resan och hur digitaliseringen med samtalsstöd och säkra videosamtal och videomöten har fungerat.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>