Hem NYHETER Online-aktören Min Doktor satsar på kliniker – väljer IP-Onlys lösning

Online-aktören Min Doktor satsar på kliniker – väljer IP-Onlys lösning

Publicerat av: Redaktionen

Nätläkaren Min Doktor utvecklar nu verksamheten genom att även satsa på fysiska drop in-kliniker.

Online-aktören Min Doktor satsar på kliniker – väljer IP-Onlys lösning 3Redan nu är elva mottagningar igång, men inom några år ska 100 kliniker över hela landet erbjuda vård och behandlingar som kräver fysisk närvaro.

Nu väljer Min Doktor IP-Onlys internetlösning över fiber för att koppla ihop hela verksamheten och göra samspelet mellan rådgivning online och undersökning eller provtagning i fysisk klinik så effektivt och smidigt som möjligt.

Affären, som sträcker sig över tre år, omfattar en fibrering av de första 20 klinikerna.

– Vi vill koppla ihop det bästa av två världar, säger Olof Fredricson, chef för klinikverksamheten på Min Doktor. Tanken är att man kan starta ett besök digitalt i appen och sedan träffa vårdpersonal fysiskt om det till exempel behövs en provtagning.

På Min Doktor-kliniken gäller digital kölapp och drop in – tidsbokning är inte nödvändigt. Klinikerna ligger alltid intill Apotek Hjärtat, något som förenklar recepthantering och tillgången till egenvård. De kliniker som återfinns i anslutning till ICA Maxis butiker har även öppet på kvällar och helger. På plats finns erfarna sjuksköterskor och vid behov kontaktas läkare via länk.

– Vi vill leverera så mycket nytta som möjligt för våra kunder. En förstklassig infrastruktur som binder samman alla våra tjänster är en effektiv väg att gå, säger Olof Fredricson.

– Det här visar att det inte bara är online som gäller utan att även fysiska möten behövs för att möta en kunds behov, säger Regina Donato Dahlström, affärsområdeschef för IP-Only Enterprise. Vi är stolta över att få hjälpa Min Doktor att få sina kliniker uppkopplade för att komplettera den viktiga onlinetjänsten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>