Panasonic presenterar nytt medicinskt 4K-bildinspelningssystem
Hem NyheterIT-lösning Panasonic presenterar nytt medicinskt 4K-bildinspelningssystem

Panasonic presenterar nytt medicinskt 4K-bildinspelningssystem

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic lanserar ett nytt kompakt Industrial Medical Vision-kamerasystem, med 4K, 20x optisk zoom, IP-kontroll och IP-streaming.

 Det nya AG-MDR25 POVCAM-systemet ersätter det tidigare Full HD AG-MDR15-systemet, och är utformat för olika medicinska tillämpningar.Panasonic presenterar nytt medicinskt 4K-bildinspelningssystem 2

Den nya kameran, AG-MDC20GJ är utrustad med 20x optisk zoom, och uppnår trots sin kompakthet en vidvinkelvy på 29,5 mm, vilket gör den idealisk för inspelning av kirurgiska bilder.

Både IP-kontroll och streaming är möjlig med den nya inspelningsenheten, som erbjuder distribution av video och ljud över ett lokalt nätver,k samt åtkomst från datorer och surfplattor via webbläsaren.

Andra nya funktioner inkluderar en fem-axlig hybridbildstabilisator som korrigerar ett brett spektrum av rörelser, inklusive fotografering under pågående drift samt ett nytt kirurgiskt ljusläge och en färgkorrigeringsfunktion.

– Detta är ett stort steg framåt för Panasonics IMV-kamerasortiment, säger Margarita Zoussevitch, European Marketing Manager för Industrial Medical Vision. Höjningen av upplösningen till 4K, användningen av en touch-aktiverad LCD-panel och alla övriga förbättringar från original HD-versionen av den här kameran betyder att det här är ett av de mest kapabla IMV-systemen på marknaden.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>