Papillys försäljningssatsning fortsätter – flera nya avtal ingångna
Hem HÄLSAPSYKISK OHÄLSA Papillys försäljningssatsning fortsätter – flera nya avtal ingångna

Papillys försäljningssatsning fortsätter – flera nya avtal ingångna

Publicerat av: Redaktionen

Papilly fortsätter sin satsning på sitt unika preventiva program för att motverka stress och psykisk ohälsa.

Papillys försäljningssatsning fortsätter - flera nya avtal ingångna 2Sedan årsskiftet har cirka 20 nya kundavtal ingåtts till ett sammanlagt värde om cirka 0,7 miljoner kronor.

Avtalen har ingåtts med aktörer inom såväl privat som offentlig sektor. Försäljningsarbetet stöttas av det återförsäljarnät som Papilly byggt upp, där i dagsläget cirka 30 personer hjälper till i bearbetningen av företag.

Parallellt med B2B-bearbetningen fortsätter också arbetet med att öka försäljningen mot konsument (B2C) genom tidigare kommunicerat samarbete med TV4 och via annonsering i sociala medier. Genom TV4-avtalet har cirka 20 miljoner tittarkontakter fåtts vilket därmed stärkt bolagets kännedom väsentligt.

”Jag är nöjd att kunna konstatera att Papilly ingått ett flertal nya avtal sedan årsskiftet och att vi stärkt vår kännedom i marknaden. Något vi kunnat konstatera sedan vi implementerat den nya försäljningsstrategin, med fokus på både företag och konsument, är att det finns en viss ovana i marknaden att investera i produkter likt vårt stresshanteringsprogram. Cykeln från intresse till investering är därmed cirka 1-4 månader – men de allra flesta vi kommer i kontakt med bestämmer sig för att köpa produkten”, säger Peter Ekmark, VD för Papilly.

En av Papillys nya kunder är Mielindgruppen. ”Vi har valt att investera i Papillys program för att det känns som ett modernt verktyg att använda när man ser att personalen behöver hjälp och det är lätt att ge till alla”, säger Jenny Edvinsson, VD Mielindgruppen.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>