PAXMAN tecknar avtal med MD Anderson Cancer Center
Hem NYHETER PAXMAN tecknar avtal med MD Anderson Cancer Center

PAXMAN tecknar avtal med MD Anderson Cancer Center

Publicerat av: Redaktionen

PAXMAN meddelar att bolaget har tecknat avtal med The University of Texas MD Anderson Cancer Center.

PAXMAN tecknar avtal med MD Anderson Cancer Center 2PAXMAN kommer att installera 16 skalpkylningssystem på 3 av centrets kliniker i Houston.

PAXMANs Scalp Cooling System är det enda skalpkylningssystem som är FDA-godkänt för reducering av håravfall hos bröstcancerpatienter som genomgår cellgiftsbehandling baserat på en randomiserad klinisk studie.

– Vi är glada över att kunna erbjuda vårt Paxman Scalp Cooling System som en möjlighet att reducera håravfall hos bröstcancerpatienter som genomgår cellgiftsbehandling hos MD Anderson, säger PAXMANs vd Richard Paxman.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>