PerkinElmer lanserar en molnbaserad lösning som tillåter fjärrstyrd laboratoriehantering
Hem NYHETER PerkinElmer lanserar en molnbaserad lösning som ger tillgång till fjärrstyrd laboratoriehantering

PerkinElmer lanserar en molnbaserad lösning som ger tillgång till fjärrstyrd laboratoriehantering

Publicerat av: Redaktionen

PKeye Workflow Monitor erbjuder övervakningsmöjligheter dygnet runt för att säkerställa hög produktivitet och kapacitet.

– PerkinElmer, Inc, en global ledare som är engagerad i innovation för en hälsosammare värld, lanserar nu PKeye™ Workflow Monitor, en molnbaserad plattform som gör det möjligt för laboratoriepersonal att hantera och övervaka sina PerkinElmer-instrument och arbetsflöden i realtid på distans.

PKeye Workflow Monitor ger forskare tillgång till och insyn i sin laboratorieverksamhet dygnet runt. Med en molnbaserad webbdesign och en centraliserad översiktlig instrumentpanel kan auktoriserade användare övervaka och visa statusuppdateringar i realtid, ta emot meddelanden, köra färdigställandedata och visa videoklipp på distans från kontoret, ett möte eller hemifrån.

– ”Svenskarna har i hög grad arbetat hemifrån under pandemin och undersökningar visar att produktiviteten ökar vid hemarbete. Det är värdefullt även för forskare att kunna utföra en del av sitt arbete på distans. Med PKeye Workflow Monitor kan forskarna tryggt lämna sina laboratorieinstrument utan att behöva oroa sig för störningar i produktiviteten eller genomströmningen”, säger Erik Buseth, Managing Director för Norden och Benelux på PerkinElmer.
– ”Världen över möjliggör PerkinElmers produkter och arbetsflödeslösningar forskning kring sjukdomar och deras ursprung, och bidrar till snabbare utveckling av läkemedel och behandlingar, till exempel för cancer och Alzheimer”.

PerkinElmer lanserar en molnbaserad lösning som tillåter fjärrstyrd laboratoriehantering

Med möjlighet att ta emot meddelanden via e-post eller SMS informerar PKeye Workflow Monitor användarna om start, stopp och slutförande av processer. Den kan också meddela användarna om manuellt ingripande behövs, t.ex. om pipettspetsar eller reagens behöver fyllas på. Med instrument som är utrustade med videoinspelningsfunktioner kan plattformen också registrera och lagra specifika händelser och fel, så att auktoriserade användare kan studera dem vid ett senare tillfälle.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>