Hem Nyheter Powerbox COVID-19 Task Force ger strategiskt verksamhetsstöd för medicinska och paramedicinska applikationer

Powerbox COVID-19 Task Force ger strategiskt verksamhetsstöd för medicinska och paramedicinska applikationer

Publicerat av: Redaktionen

Powerbox, ett av Europas största strömförsörjningsföretag och sedan mer än fyra decennier en ledare i optimerade strömförsörjningslösningar för krävande applikationer, arbetar intensivt med att mildra effekterna av COVID-19 viruset.

Powerbox COVID-19 Task Force ger strategiskt verksamhetsstöd för medicinska och paramedicinska applikationer 6Parallellt med insatser för minskad smittspridning arbetar man lika intensivt med att säkra oavbruten service och support för sina kunder. PRBX både standard och kundspecifika strömförsörjningslösningar används i stor omfattning i medicinska utrustningar som respiratorer, infusionspumpar, fjärrövervakning av patienter (RPM), anestesimaskiner, ultraljud, MRI, mobil röntgenutrustning och många fler. De fungerar inte utan sina kraftaggregat (PSU, Power Supply Unit), vilket innebär att PSUerna är kritiska komponenter i alla dessa utrustningar. I nära samarbete med sina kunder och med högsta prioritet för medicinska utrustningar, samtidigt som service för samtliga kunder upprätthålls, har PRBX inrättat en COVID-19 Task Force för att säkra verksamheten under den pågående mycket besvärliga perioden.

Powerbox COVID-19 Task Force ger strategiskt verksamhetsstöd för medicinska och paramedicinska applikationer 7Powerbox (PRBX) står enat i den globala kris som utvecklas dagligen och påverkar oss alla, personligen, våra familjer, våra vänner och våra samhällen. Vår främsta omsorg avser hälsa och säkerhet för våra medarbetare, kunder och samarbetspartners. Den omsorgen är heltäckande, från att göra vad vi kan för att stoppa smittspridningen till att upprätthålla kontinuitet i verksamheten så våra kunder och partners inte behöver oroa sig för om vi kan påverka dem.
Vi bedriver vår verksamhet med merparten av medarbetarna arbetande på distans. Med bibehållen hög säkerhet har vi förstärkt delar av arbetsstyrkan vid våra europeiska produktionsanläggningar. Vi har implementerat åtgärder för att anpassa vår verksamhet och uppfylla kritiska kundbehov. Om behov skulle uppstå så har vi kontinuitetsplaner för att möta olika potentiella effekter av den pågående krisen.

Vi känner stor tillförsikt i att vi kan fortsätta leverera den höga servicenivå, med både uppmärksamhet och omsorg, som våra kunder förväntar sig. I många regioner betraktas våra medarbetare som samhällsviktiga då de stödjer kunder direkt inblandade i kampen mot COVID-19, och inom PRBX samarbetar alla olika enheter och stöttar varandra för att åstadkomma högsta möjliga servicenivå för våra kunder.

”I dessa extraordinära tider är PRBX helhjärtat engagerat i hälsa och välbefinnande för våra familjer, kollegor, kunder och partners, som tillsammans gör PRBX till en del av det globala samhället. Vår högsta prioritet är att bibehålla den kontinuitet i verksamheten som erfordras för att ge support och service till våra kunder världen över,” säger Tatsuo Yamamoto, Powerbox (PRBX) C.E.O.

Våra logistikteam i Europa och Asien arbetar intensivt med att säkra strategiska komponenter och underdetaljer för vår produktion. För den händelse en brist ändå stoppar produktion av någon enskild produkt samarbetar vår produktledning och R&D enhet med kunden för att kunna tillhandahålla en alternativ lösning ur PRBX och COSELs omfattande sortiment.

En del av våra kunders medicinska utrustningar använder mycket specifika specialframtagna kraftaggregat som uppfyller unika krav och specifikationer. För dessa kunder är det verksamhetskritiskt att undvika avbrott i leveransen av kraftaggregaten. För att kunna hantera sådana fall har vi utökat kapaciteten i vår verkstad i Sverige genom att ta in extra resurser, inklusive stöd från vårt produktionsteam i Bremen, Tyskland.

Som en del av COSEL gruppen spänner PRBX sortiment från standard COTS (Commercial Off The Shelf) point-of-load omvandlare till helt kundspecifika multi-kW strömförsörjningslösningar. Det ger en unik möjlighet att utforma optimerade lösningar för medicinska och paramedicinska applikationer. Vi är starkt engagerade i att ge våra kunder support på högsta nivå, samtidigt som vi bidrar till att skydda vårt samhälle. Som exempel har PRBX donerat skyddsmasker till Norrköpings sjukhus och våra regionkontor är alla engagerade i olika lokala aktiviteter.

Genom samarbete kommer vi att ta oss igenom det här, tillsammans.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>